Publiceer en verdien makkelijk met Pagewise!

Hét unieke
platform voor uitgevers

dashboard-result-spotlight-reseller

In slechts 5 stappen begin je met verdienen met Pagewise

 • Stap 1Account aanmaken

  Maak een account aan op Pagewise en verifieer je e-mail

 • Stap 2Meld je aan als uitgever

  Met je aan als uitgever met je bedrijfsgegevens.

 • Stap 3Voeg je websites toe

  Voeg je website(s) toe en verifieer de websitehouderschap online. Voeg wat informatie toe over je website en type publicaties met prijzen.

 • Stap 4Ontvang publicaties

  Online marketeers vinden je website op ons platform en bestellen een publicatie 

 • Stap 5Plaats de publicaties en ontvang geld

  Plaats de publicatie op je website en wacht op een confirmatie, je geld wordt overgemaakt.

Bepaal je eigen tarieven!

Bij ons heb jij de teugels in handen! Voor elke website en elk product bepaal jij zélf je tarief. Of het nu gaat om een artikel, blog, link of een afbeelding: jouw expertise, jouw prijs. Bij elke publicatie heb je de vrijheid om je eigen waarde vast te stellen.

Volledige controle op Publicaties

Bij Pagewise geloven we in het geven van autonomie aan onze uitgevers. Als uitgever heb je de volledige controle over wat er op jouw website verschijnt. Jij beslist welke publicaties het daglicht zien en welke in de schaduw blijven. Of je nu een artikel, afbeelding, link of blogpost wil goedkeuren of afwijzen, de keuze ligt volledig in jouw handen.

Zorgeloze zelffacturatie

Bij Pagewise introduceren we een nieuwe dimensie van gemak: zorgeloze zelffacturatie. Duik dieper in een wereld waar administratie vlekkeloos verloopt, waar transparantie heerst met een heldere, vaste commissie.

Snelle uitbetaling

Bij Pagewise sta jij centraal! Geniet van onze vliegensvlugge betalingen, gestroomlijnde automatische zelffacturatie na elk klantakkoord, en het gemak van wekelijkse uitbetalingen.

Pagewise regelt alles

Bij ons is alles in goede handen: wij zorgen voor de klanten, waarborgen de kwaliteit, garanderen tijdige betalingen en houden de publicaties in de gaten. Kies voor gemak met ons!

Eenvoud op zijn best

Met Pagewise is het eenvoudig: ontvang en accepteer je order, publiceer deze online, en na goedkeuring van de opdrachtgever staat het geld binnen een week op je rekening.

Start nu met Pagewise!